Помощ

Какво е iGift ? 

iGift е електронна платформа, която Ви позволява да направите оригинален подарък на Ваши приятели или роднини, като им изпратите електронна gift карта на любима марка с предварително зададена парична стойност !  Това е страхотен начин да зарадвате Вашите близки по случай рожден ден, имен ден, Коледа и Нова година, Свети Валентин или просто да подарите усмивка ;)

 

Как да изпратя gift карта ?

Необходимо е да се регистрирате в www.igift.bg, да изберете желаната gift карта на съответния бранд и приятел, за който да я персонализирате. След заплащане на желаната от Вас сума, която сте решили да похарчите, системата ще изпрати известие на предварително посочения email адрес в предварително избрания от Вас ден и час

 

Трябва ли да се регистрирам в www.igift.bg за да използвам подаранета ми gift карта ? 

След получаване и преглеждане на gift картата е необходимо да довършите Вашата регистрация, като въведете единствено парола в графата “Моят профил”. За по-голямо удобство, бихте могли да използвате Вашия fаcebook акант за login в платформата ! Създаването на iGift акаунт Ви дава възможност за по-добър контрол и лесен достъп до подарените Ви gift карти, чрез услугата “Моят портфейл”. 

 

Как мога да използвам моята gift карта ? 

Можете да използвате gift картата online или в магазин на съответния бранд, за който е предназначена ! Моля проверете условията за използване описани подробно към всяка електронна gift карта в секцията “Условия за използваене”. 

 

Gift картата може ли да бъде обменена за пари в брой ?

Gift картата служи за пазаруване на стоки и услуги и не може да бъде осребрена. 

 

Не помня потребителското име за вход в iGift ! 

Потребителското Ви име е Вашият имейл адрес, с който сте се се регистрирали в платформат. На този имейл е изпратен линк за активация на акаунта Ви  (при влизане с Facebook, Вашият акаунт се активира автоматично и няма да получите имейл за активация). 

 

Ако не открихте вашият въпрос, задайте го тук.